Justin oli aivan innoissaan uudesta lelustaan. Hän laittoi palikoita laatikkoon taitavasti, eikä hän kertaakaan laittanut niitä väärään reikään.

 Destiny oli aina huolehtinut kodin siivouksesta, mutta tällä kertaa Gustave päätti siivota talon hänen puolestaan. Ei se ollutkaan niin helppoa miltä aluksi oli näyttänyt, ja häntä inhotti hirveästi viedä Justinin ja Jacobin vaippoja roskikseen.

Gustaven siivotessa, Destiny päätti puolestaan opettaa Justinia kävelemään. Ensiksi hän hieman auttoi Justinia, pitäen käsistä kiinni, mutta pian Destiny ei meinannut pysyä pojan perässäkään enää, kun tämä meni ympäri taloa.

Ilo kuitenkin loppui pian, sillä Justin kaatui jalkojen pettäessä, ja löi päänsä lattiaan. Siitä sitten syntyikin aika kova itku.

Jacob oli alkanut kiukuttelevaksi, itki sängyssä kaiket päivät, ja jos lähti tämän luota pois, hän aloitti heti itkun. Niinpä Gustave joutui viettämään kaiket illat tuttipullo kädessä ja Jacob sylissä. Ainakin hänellä oli syy miksei voinut siivota. :D

Mutta kyllä Gustave oli Jacobin seurassa mielellään, koska Hän oli niin suloinen.

Justin oli löytänyt tyttöjen huoneesta aivan ihanan keinuvan hepan! Hän oli niin iloinen kun sai nähdä paikkoja korkealta ilman isän tai äidin apua.

Tyttövauva oli edelleen Destinyn mielessä, ja ihme kyllä, Gustavekin toivoi vielä yhtä vauvaa. Yhtenä iltana he päättivät sitten tehdä sen.

Keittokirja eteen ja kokkaamaan! Gustave oli päättänyt hemmotella Destinyä, ja teki oikein herkullisen aterian keittoa. Hän lisäsi vahingossa pippurin sijasta sokerinpalasen , eihän ollut koskaan ennen edes koskenut mihinkään ruoka-aineisiin.  He päättivät kuitenkin syödä keiton, ehkä se olisikin super hyvää.

Hetken kuluttua Destinylle tuli kiire vessaan oksentamaan. Hän ei kuitenkaan uskonut oksennuksen johtuvan oudon makuisesta keitosta, vaan hän taisi olla taas raskaana.

Ei Destiny siivouspuuhia voinut unohtaa, vaikka Gustave tekikin enemmän kotitöitä kuin ennen. Hän päättikin siivota koko vessan oikein perusteellisesti, vielä kun äitiyslomaa oli jäljellä.

Destiny ei olisi millään halunnut leikata hiuksiian lyhkäsiksi, mutta oli kyllästynyt pitkiin hiuksiin, sillä ne olivat aina tiellä. Rohkeasti hän otti sakset käteen, ja leikkasi hiuksensa. Lopputulos oli hyvä, ja Destiny oli vallan tyytyväinen uusiin hiuksiinsa.

Gustave oli päättänyt lähteä kuntolsallille, eikä hän enää niin taitavasti puntteja nostellut kuin silloin nuorena.

Oksentelu jatkui ja jatkui, ja Destiny oli aivan varma, että hänen mahassaaan olisi uusi perheenjäsen. Ehkä nyt se tyttökin tulisi.

Päivät kuluivat, ja päivittäisen oksentamisen syy oli löytynyt. Destiny oli raskaana jälleen, ja hän oli hyvin iloinen siitä. Ehkä nyt olisi sen tyttövauvan vuoro saapua taloon, toivottavasti.

Samaan aikaan kun maha kasvoi kasvamistaan, niin laskuja kerääntyi lisää ja lisää. Onneksi vauvalle oli jo oma huone, joten ei siitä tarvinnut nyt enää huolehtia  Rahaakin riitti onneksi vielä vähäksi aikaa ainakin.

Destiny oli innostunut talon upouudesta teleskoopista. Hän väitti katselevansa tähtiä, mutta todellisuudessa hän katseli naapurin miehen ja naisen leikkejä. Destiny kuule, sinulla voisi ehkä olla hieman parmepaakin tekemistä kuin tuo. esim. lapset. :D

Töitä riitti rutkasti, ja Destiny päätti palkata lastenhoitajan hieman auttamaan ja oooooohh miten kaunis ! Tuon neitokaisen on ehdottomasti päästävä Justinin tai Jacobin vaimoksi !!! harmi vain että hän on jo aikuinen silloin kun lapset ovat teini-ikäisiä, vaikka eihän rakkaus katso ikää.

Destiny päätti kuitenkin varmistaa, että neitokainen varmasti pitäisi hyvää huolta pojista, sillä aikaa kun hän käy kaupassa. Nuori neiti kertoi rakastavansa lapsia, varsinkin poikia! Hän esitteli itsensä myös Ulrikaksi.

Sitten Destiny pystyi lähteä iloisena ja huoleettomana kauppaan.

Kesti vain pari minuuttia, ja hän palasi kaupasta mukanaan pussillinen melonia. Hän söikin kaupan edessä jo kolme ensimmäsitä.

Sitten Gustaven oli aika vanhentua hieman, mutta ei vielä onneksi ihan vanhaksi, vaan aikuiseksi. Hän ei ainakaan näöltään vanhentunut yhtään, suorastaan nuorentui! (jipii! ladatut ihoni tulivat käyttöön! mikseivätköhän ne näy muilla simeilläni? ja nytkin vasta Gustavella. )

Oli synttäreiden aika, ja pian Justin saisi uuden leikkikaverin. Destiny auttoi Jacobia puhaltamaan kynttilät, ja pian tämä oli jo kasvanut.

Tulipas Jacobista söpö poika=)

Destiny oli alkanut syömään mahdottomasti ruokaa, herkkuja eniten. Hän söi Jacobin synttärikakun kokonaan yksin!

Jacob ei ollut yhtä järkevä kuin veljensä. Hän ei keksinyt millään mihin koloon palikka kuuluisi, ja aloitti itkun. Destiny joutui sitten koko illan istua Jacobin vieressä ja auttaa tätä laittamaan palikat oikeisiin reikiin.

Justin oli sen verran kiltti, ettei aloittanut huutoa vaikka Jacob oli vienyt palikkalaatikon. Hän tyytyi leikkimään vanhalla pehmokanilla vessassa.

Gustavella ja Destinyllä oli paljon kiireitä, ettei edes iltaisin muistanut laittaa Justinia nukkumaan. Poika parat joutuivat nukkumaan lattialla.

Destiny oli juuri saanut pestyä hampaat, kunnes muisti että pojathan olivat vielä hereillä. Löydettyään Justinin makaamassa lattialta, hän pelästyi, mutta sitten tajusi pojan nukahtaneen. Hän herätti Justinin ja vei tämän sänkyyn....

Mutta hän ei ehtinyt kävellä edes ovesta ulos, koska vauva mahassa halusi pois! Destiny huusi ja huusi, kunnes Gustave heräsi, ja soitti taksin.

Parin tunnin kuluttua Destiny palasi sairaalasta mukanaan kori, joka tarkoittaa sitä että perheeseen syntyi enemmänkin kuin yksi lapsi lisää.

Huoneesta varmaan arvaattekin että kuinka monta lasta syntyi ja olivatko he tyttöjä vai poikia. Perheeseen syntyi tytöt nimeltä Jasmine, Julia ja Jessica, ja he saivat yhteisen pinkin huoneen.

Tytöissä oli kova hoitaminen, sillä jos yksi aloitti itkun, niin sitten seuraaavakin ja kolmaskin. Niimpä Destiny ja Gustave saivat valvoa koko yön tyttöjen kanssa.

Auringon noustua Destiny oli nukahtanut. Hän oli valvonut koko yön ja hoitanut viittä itkevää lastaan. Gustave oli onneksi päässyt kömpimään sänkyyn.

Vihdoin Destinykin heräsi, ja meni nukkumaan Gustaven viereen. Yö oli ollut raskas, ja koko perhe nukkui koko päivän.

Jacob maisteli kaikkea, ja hän jopa piti kaikesta maistamastaan. Hän ei pystynyt olla paikoillaan ilman ruokaa.

Gustaven kunto oli noussut aivan hirveästi! Hän kävi joka päivä kuntosalilla ja meni iltaisin aina lenkille.

Lattia tulvi vettä, sillä Destiny oli vahingossa vetänyt hanan pois. Siinä sitten hän odotti Gustavea töistä kotiin, ja kun hän saapui, Destiny oli aivan märkä. Onneksi Gustave oli sen verran taitava että osasi korjata hanan, ja Destiny kuivasi lattiat.

Aika kului nopeasti, ja sitten olikin taas synttäreiden aika. Tällä kertaa Justin kasvaisi isoksi. Hän puhalsi kynttilät jo aivan itse sammuksiin, Destiny piti häntä vain sylissä.

Justinista tuli oikein söpö poika! Hänen hiukset tummuivat paljon ja silmät muuttuivat siniseksi? keneltä hän ne on oikein perinyt kun kummallakin vanhemmalla on ruskeat silmät ;oo

Justin siivoili yleensä kotona, sillä talo olisi muuten ollut aivan kaaos. Destiny kun hoisi tyttöjä ja Gustave oli töissä.

Hän sai työkseen myös huolehtia veljestään Jacobista. Pojat olivat hyviä ystäviä, vaikka eihän Jacob edes ymmärtänyt Justinia, sillä hän oli vielä niin pieni.

Destinylle jäi hieman vapaata aikaa, ja sen hän käytti teleskoopilla katseluun. Välilä hän katseli hieman epämiellyttäviin paikkoihin, esimerkiksi naapurin vessaan, ja naapuri oli lisäksi vielä alasti!

Justin oli saanut koulusta uuden tyttökaverin, nimeltään taisi olla Isabella, en ole varma . Parhaimmasta päästä hän ei näöltään kuitenkaan ollut. ://

 

Nyt on taas seuraavien synttäreiden aika, ja tällä kertaa on kolmosten vuoro kasvaa!

Tässä on tytöistä vanhin, eli Jasmine. Ihan söpö hänestä tuli =)

Julia, eli keskimmäisin tytöistä, ja myös mielestäni söpöin tytöistä, mutta se ei tarkoita että hän olisi tulevaisuudessakin söpöin (:

Viimeisenä vielä nuorin tytöistä, eli Jessica.Hänkin on ihan söpsykkä tyttö.

 

Siinä oli kolmas osa, ja ensi osassa näette lasten kasvua, taloesittelyn ja kaikkea muuta! Olisi kans mukavaa jos kommentoisitte ;)<3