Destiny hoivasi Justinia päivät pitkät, hän halusi ottaa kaiken ilon irti esikoisestaan, vielä kun tämä oli vauva. Pian Justin jo menisi eskariin ja sitten kouluun ja sitten hän olisi pian jo aikuinen. Destiny oli kuitenkin miettinyt perheenlisäystä jo vähän aikaa, mutta ei ollut vielä Gustavelle tätä ehdottanut. Huomatkaa Justinin uusi huone!

Gustave ja Destiny päättivät mennä naimisiin ainoastaan kotona ilman vieraita. Heille oli vain tärkeintä että he saisivat olla koko loppuelämän yhdessä.

Laitettuaan Justinin nukkumaan, he siirtyivät makuuhuoneen puolelle puuhastelemaan aikuisten juttuja.

Destiny yritti pitää itsensä kasassa, syödä hyvin , ja nukkua paljon.  Justin vei eniten hänen elämästään aikaa, ja jonkun piti taloakin siivota. Hänen elämäänsä vaikeutti vielä yksi asia....

....oksentelu. Destiny oli viikko sitten alkanut voimaan pahoin, ja nyt hän vielä oksensi, ja lisää siivottavaa tuli. Ei tämä ollut hänen  toivomaansa elämää.

Siivottuaan paikat Destiny käväisi jääkaapilla tarkistamassa puuroon laittamansa maidon. ei se ollut vanhaa, Destinyä alkoi huolettamaan olisiko hän raskaana, sillä olo oli samanlainen kuin Justinia odottaessa. Hän kyllä toivoi lisää lapsia, mutta silloin kun hän halusi niitä niin elämä oli paljon helpompaa. Gustave on näyttänyt hänen huonot puolensa, ei osallistu kotitöihin olenkaan, eikä edes Justinin hoitoon.

Gustave oli taas nukkumassa ja näki unta Perhosesta? muuttuisipa hän perhoseksi itsekkin ja lentäisi pois sinne mistä tulikin, eli Ranskaan!

Destiny oli alkanut olla huolissaaan kunnostaan. Kilot olivat lisääntyneet Jviime raskaudesta, ja ryhti oli huonotunut. Hän ei halua tulla vielä vanhaksi mummoksi, hän oli vasta 24vuotias.

Pian hänelle kuitenkin tuli kova kiire vessanpöntööle oksentamaan. Ainakin selvisi ettei jumppaus mitään paranna tässä tilanteessa, huonontaa vain.

Gustave oli aika outo. Nukkui päivät ja valvoi yöt. Mitä hän oikein yöllä puuhailee? Vai yritttääkö hän vain välttyä Justinin hoidolta?

Noin tunnin kuluttua Destinykin heräsi, mutta eri asiaan, mahakipuun. Hän tunsi mahassaan outoa tunnetta.

Hänelle varmistui raskaustestin tehtyään, että vauva oli tulossa. Destiny oli innoissaan ja peloissaan, miten hän kertoisi Gustavelle?

Päivät kuluivat nopeasti, ja Destinyn maha kasvoi kasvamistaan. Pian oli aika kertoa...

Destiny oli tiskaamassa astioita, kunnes Gustave saapui pöytän syömään aamupalaa. Destiny istui myös pöytään ja alkoi jutella.

"umm miten kertoisin tämän nyt. Pian me tarvitaan uudet vauvan kengät." Destiny alkoi höpöttämään omiaan:D "ai, onko Justinin jalka kasvanut jo niin paljon?" Gustave kummasteli. "ei, vaan me saadaan toinen lapsi. " Destiny sanoi. "mitäh? toinen? eksä tajua että meillä on jo tarpeeks huolehdittavaa Justinissakin!" Gustave huusi. Destiny ei enää kestänyt pitää kaikkea sisällään: "meillä? kuka täällä oikein huolehtii Justinista kaiket päivät? minä! sä vaan nukut!"

"tuo ei ole totta! ei todellakaan!" Gustave nousi pöydästä ja meni yläkertaan. " mene sä vaa nukkuu sun halinalles vieree!" Destiny huusi vielä perään. Pian kuului oven pamahdus. Destiny raivostui, ja nousi itsekkin pöydästä ja meni ulos. Kuului toinen oven pamahdus, johon Justin heräsi.

Ranta oli Destinyn mietiskelypaikka, sinne hän aina meni tapaamaan ystäviään kun oli murheita.  Tällä kertaa siellä ei ollut ketään, paitsi kaloja. Destiny päätti siis kalastella. Hän sai jopa napattua pari kalaa, mutta päästi ne vapaaksi, että ne saisivat edes hyvän elämän.

Gustave oli vihdoin ottanut itseään niskasta kiinni, ja mennyt  hoitamaan itkevää  justinia.Hän huomasi että ei se ollutkaan niin vaikeaa, mitä oli aluksi luullut.

Saatuaan Justinin päiväunille, hän meni etsimään itselleen uutta työpaikkaa. Hänen vanha työnsä oli niin tylsää, ja siitä sai todella vähän palkkaa. No, hän pääsi sotilas-alalle, ja palkka oli 60$/h melkein puolet enemmän kuin vanhasta sai.

Aika kului nopeasti, ja pian oli jo ilta. Destiny oli aivan tylsistynyt, ja hänellä oli ikävä hymyilevää Justinia ja Gustavea. Hän pelkäsi että heidän suhteensa loppuisi tähän.

Pian rannalle saapui yksi Destinyn hyvistä ystävistä, joka taisi olla nimeltään Marilyn. Marilyn oli muusikko, ja hyvä soittamaan kitaraa. Hän oli ottanut rannalle kitaran mukaan, soitteli sitä, ja Destiny tanssi musiikin tahdissa iloisena. Kaikki murheet katosivat hetkeksi!

Pian hän kuitenkin väsähti tanssimiseen, joten meni nukkumaan. Tuo ei kuitenkaan ollut ehkä ihan paras mahdollinen paikka.

Kotonakin oli hieman ongelmia. Justin itki parin tunnin välein, ja Gustave oli aivan raivona. Ainakin hän saa tuntea miltä Destinystä tuntui!:)

Noh, Destiny sai nukuttua vain pari tuntia, mutta sitten heräsi selkäkipuun. Ehkä olisi parempi mennä kotiin.

Gustave oli kehittynyt yhden päivän aikana hirmuisesti! Hän sai rauhoitettua Justinin hetkessä, ja hyvä niin, sillä hän pääsi takaisin nukkumaan.

Destinyn palattua kotiin hän meni suihkuun ja nukkumaan. Hän ihmetteli ensiksi, miksei Gustavea näy sängyssä, mutta sitten kuuli Gustaven äänen Justinin huoneesta, ja päätteli että hän oli hoitamassa tätä. Siitä Destinylle tulikin iloinen mieli!

Saatuaan Justinin nukahtamaan, Gustave palasi myös nukkumaan. Ensiksi kun hän näki Destinyn hänen naamalle syntyi kummastunut ilme, mutta sitten se muuttui hymyksi. Ehkä hän oli iloinen että Destiny palasi, taikka sitten siitä, että ei tarvitsisi hoitaa enää Justinia.

Sitten koitti Gustaven ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa. Hän oli raivoissaan koska joutui pukemaan nuo kauheat vaatteet, ja jopa melkein myöhästyi kyydistä.

Vihdoin oli Justinin synttäreiden aika. Poika oli aivan innoissaan, vaikka tuskin edes tiesi synttäreistä mitään. Destiny auttoi esikoistaan puhaltamaan kynttilät sammuksiin, ja pian tämä oli jo kasvanut.

Hänestä tuli oikea söpöläinen!

Gustave oli saanut myytyä vanhan asuntonsa, ja rahaa tuli hieman lisää. Niillä saatiin suurennettua taloa, ja oikein mukava siitä tulikin:) taloesittely osan lopussa.

Destiny toivoi, että Justin oppisi mahdollisimman pian potalle, sillä ei jaksanut viedä tätä potalle jatkuvasti. Justin oli todella kiltti poika, hän ei kiukutellut yhtään potalle menossa, päinvastoin, hän halusi aina potalle.

Justin oli niin suloinen, ettei Destiny meinannut laittaa tätä päiväunille, vaan leikkiä koko päivän pojan kanssa.

kunnOli vielä toinenkin ongelma. Justin piiloutui lelulaatikkoon, ja Destiny etsi tätä pitkän ajan, kunnes löysi hänet sieltä. Justin menee miltei aina ennen päiväunia lelulaatikkoon piiloon, luulevinaan ettei Destiny löydä häntä, vaikka hän etsii heti ensimmäiseksi sieltä. Ehkä olisi parasta etsiä uusi piilopaikka...

Vihdoin päästiin nukkumaan! :)

Gustave ja Destiny olivat saaneet sovittua kaikki riidat. Destiny oli nyt niin iloinen kun Gustave oli alkanut huolehtia kaikesta, ja hankkinut uuden työn!=)

Synnytys oli lähellä. Destinyn selkä oli niin kipeä, että hän olisi halunnut maata koko päivän vain sängyssä nukkuen.

Töissä tarvittiin voimaa, joten Gustave osti juoksumaton ja aloitti kuntoilun!

Sitten yhtenä iltana. Destiny heräsi märissä vaatteissa, lapsivesi oli tullut. Kivut olivat kamalat, ja hän huusi niin kovaa, että kaikki talossa olevat heräsivät, ehkä naapuritkin! Soitettiin taksi, ja Destiny meni sairaalaan. Gustave jäi kotiin hoitamaan Justinia

parin tunnin kuluttua Destiny palasi sairaalasta mukanaan poikavauva, joka sai nimekseen Jacob.

Jacob oli niin ihana, että Destiny olisi halunnut viettää koko päivän tämän seurassa, tai oikeastaan...niin hän viettikin! :D Justin vihastui veljelleen, ja itki jatkuvasti äitiä, että tämä huomaisi hänetkin. Mistäköhän Jacob sai noin ruskean ihon?;o

 

Kaikki mihin Destiny koski, meni rikki. Vessanpöntöt, hanat, telkkarit ja suihut. Gustavelle tulisi paljon töitä! :D

Destiny päätti hieman auttaa Gustavea, ja korjasi hanan ja telkkarin. :)

Huono näkö vaivasi Destinyä, ja silmälääkäri oli suositellut tälle silmälaseja. Destiny ei kuitenkaan halunnut niitä, joten otti värilliset piilolinssit, ja ne peittivät ruskean värin kokonaan. Hän päätti samalla vaihtaa tyyliään, ja nyt hän näyttää paljon vanhemmalta.

Taloesittely:

Talo ulkoapäin.

Kun tullaan sisälle, ensiksi tulee ahdas olohuone/keittiö. Nyt kun mennään suoraa eteenpäin valkoiselle ovelle, sieltä aukeaa vessa. Toisessa ovessa eli ruskeassa on makuuhuone.

Tässä on kylpyhuone. Minulle tulee heti iloinen mieli kun katson tätä :)

Sitten alakerran viimeinen huone eli vanhempien makuuhuone.

Yläkerta:

Kun siirrytään yläkerrtaan ensimmäiseksi tulee tällainen käytävä. Siellä on 4 huonetta. 1. Justinin pikku huone 2. tytön huone. 3. Jacobin huone 4. Kylpyhuone.

Justinin huone on pieni mutta ihana.

Tytön huone on ihanan pinkki. Harmi vain että perheessä ei ole tyttöä, mutta ehkä jossain vaiheessa on! :)

Jacobilla on ihana Vihreä & Ruskea huone.

Sitten vielä viimeinen huone, eli kylpyhuone.

Alakerta:

Yläkerta:

 

:)